Excellent combination

Over VSE

VSE is dé specialist in geavanceerde innovatieve stuur- en veeroplossingen waarmee duurzaam rendement wordt behaald uit transportmaterieel. 

VSE is al sinds 1985 een vertrouwde naam in de automotive sector en is sinds 2021 onderdeel van de Hübner Group.

HÜBNER Group

Mobility. Materials. Photonics.  | united by passion.

Als globale systemaanbieder voor de mobiliteitsbranche, voor industrie, life sciences en wetenschap is de HÜBNER-Gruppe wereldwijd leidend in de sector voor overgangssystemen voor bussen en railvoertuigen (mobiliteit). Daarnaast is ze een gerenommeerd specialist voor hoogwaardige oplossingen en producten van elastomeren, isolatiematerialen en composieten (material solutions) en is ze leverancier van toepassingen in de laser- end terahertztechnologie (photonics). Wereldwijd heeft de onderneming meer dan 3.500 medewerkers in dienst. Naast het hoofdkantoor in Kassel heeft HÜBNER in de afgelopen decennia meer dan 30 vestigingen over de hele wereld opgezet.

 

www.hubner-group.com  

Bent u zelf een vooruitstrevende organisatie die niet bang is om verder te gaan dan uw concurrenten? Dan is VSE uw partner: samen met u ontdekken wat er mogelijk is en tot hoever u kunt komen.

 

 

Vooruitstrevend Vooruitstrevend
Persoonlijk Persoonlijk
Zelfbewust Zelfbewust
Samenwerkend Samenwerkend
Specialistisch Specialistisch

MISSIE

VSE is dé partner die, met grondige kennis van voertuigdynamica, slimme en flexibele stuur- en veersystemen ontwikkelt en levert waarbij de veiligheid van mens, machine en informatie voorop staat. Wij laten bedrijfsvoertuigen beter presteren en renderen op het gebied van comfort, duurzaamheid en veiligheid.

VISIE

Om de missie te realiseren wil VSE als toeleverancier van  stuur- en veersystemen de zakelijke relatie met truck- en trailerfabrikanten versterken. Wij doen dit door innovatieve systemen en operationele flexibiliteit te bieden. Dit alles in het licht van een 24/7-maatschappij waarbij service een randvoorwaarde is en waar wet- en regelgeving continu aangescherpt worden.

VSE schroomt daarbij niet om voor de handliggende oplossingen achter zich te laten en op zoek te gaan naar vernieuwende technologieën. Werken met VSE is samen een reis ondernemen waarin alle partijen nieuwe kennis en ervaringen opdoen waar je rijker en wijzer van wordt. VSE is een toegankelijk, open en luisterend bedrijf dat de wensen van hun klanten en medewerkers behandelt met begrip

Team VSE

Dick Lodder

Dick Lodder

Managing Director
Rik de Zaaijer

Rik de Zaaijer

Technical Director
Petra van Brakel

Petra van Brakel

Manager HR
Henriëtte Prins

Henriëtte Prins

Management Assistente
Fred Roseboom

Fred Roseboom

Project manager
Chandhan Sardjoe

Chandhan Sardjoe

Account Manager System Technology for Trucks
René van den Hengel

René van den Hengel

Sales Engineer Trailer Systems
Erik van Eldik

Erik van Eldik

Manager Purchasing
Laurent Berthou

Laurent Berthou

Manager Sales & Engineering
Jeroen Huisman

Jeroen Huisman

Finance Assistant
Jaco Oskam

Jaco Oskam

Customer Service Coördinator
Niels Merkx

Niels Merkx

Technical Service Coördinator