Stuur- en veersystemen voor bussen

Stuur- en veersystemen voor bussen

VSE levert stuur- en veeroplossingen op maat voor de bussenmarkt. Wij helpen vanaf het begin van het ontwerp van een bus bij het ontwikkelen van oplossingen om meer comfort en wendbaarheid te realiseren. Ook verlenen wij grote en kleine fabrikanten optimale ondersteuning bij de integratie in het product en productieproces.

Rijcomfort en wendbaarheid voor bussen

Optimaal rijcomfort

Optimaal rijcomfort

De veersystemen van VSE zorgen voor optimaal rijcomfort, aslastverdeling en stabiliteit van een bus.

Het systeem is zeer compact waardoor het mogelijk is veel ruimte te besparen ten opzichte van conventionele luchtvering. Ook zijn er meer opties mogelijk ten opzichte van luchtvering.

Maximale wendbaarheid

Maximale wendbaarheid

De stuursystemen van VSE zorgen voor optimale wendbaarheid zodat moeilijke locaties kunnen worden bereikt zonder dat het ontwerp van de bus moet worden aangepast.

Dus vervoer meer mensen met het stuursysteem van VSE!

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Het veersysteem maakt gebruik van een elektrisch aangedreven pomp en is 100 kg lichter dan conventionele luchtvering, dit resulteert in een 0,5l/100 km lager brandstofverbruik.

Het stuursysteem maakt de bus wendbaarder dan wanneer een bus niet is gestuurd of gebruik maakt van een naloopas. Het resultaat is een aanzienlijke brandstofbesparing van 14% en banden die gemiddeld 4 keer langer meegaan!

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Door de compacte bouw hebben de stuur- en veersystemen weinig ruimte nodig. U hoeft daarom weinig aanpassingen te doen aan uw ontwerp.

VSE beschikt over professionals op het gebied van: software, mechanica, elektronica, hydrauliek en voertuigtechniek. Ook ontwikkelen wij producten volgens de laatste veiligheids- en ontwikkelingsnormen.

Kortom: wij zijn in staat om optimaal mee te denken in de ontwikkeling van uw bus!

Elektrische bussen

Elektrische bussen

Hybride en elektrische voertuigen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Het stimuleren van elektrische en hybride bussen staat ook steeds hoger op de agenda. Het resultaat is dat de nevensystemen in bussen met verbrandingsmotoren steeds vaker elektrisch worden aangedreven.

De VSE systemen hebben de mogelijkheid om elektrisch te worden aangedreven, dit maakt het systeem uitermate geschikt voor elektrificatie van nevensystemen en voor hybride en elektrische bussen.

Maatwerk oplossing

Maatwerk oplossing

Of het nu gaat om een enkel voertuig, een kleine serie of u bent OEM’er: wij bieden optimale flexibiliteit, zowel technisch als organisatorisch. VSE is in staat vakkundig en efficiënt maatwerk te leveren voor kleine en grote aantallen. Natuurlijk bieden wij grote en kleine klanten optimale ondersteuning bij de inegratie in het product en/of productieproces.

LEES MEER >