Stuur- en veersystemen voor specials

Stuur- en veersystemen voor specials

In een markt waarin u voertuigen voor speciale doeleinden ontwikkelt is maatwerk ontzettend belangrijk. Voor deze markt ontwikkelen wij altijd uw systeem op maat. Onze systemen hebben een compacte bouw, dit resulteert in ontwerpvrijheid en flexibiliteit.

Daag ons uit met nieuwe ontwikkelingen

Intelligente vering

Intelligente vering

De veersystemen van VSE zorgen voor stabiliteit, aslastverdeling en rijcomfort in de meest extreme omstandigheden, ook op hoge snelheid.

Het systeem bestaat uit elektronisch geregelde hydraulische vering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een chassis van een speciaal voertuig dat wordt ingezet in de zwaarst denkbare terreinomstandigheden.

Het veersysteem komt goed tot zijn recht bij applicaties met een hoog zwaartepunt, zware inzet en speciale wensen op het gebied van vering en comfort.

Dynamisch stuursysteem

Dynamisch stuursysteem

De stuursystemen van VSE zorgen voor een maximale wendbaarheid zodat moeilijke plaatsen gemakkelijk kunnen bereikt en weinig tijd wordt verloren aan het manoeuvreren. De systemen zijn compact en kunnen zo gemakkelijk in elk voertuig worden geïntegreerd, ook bij hoge aslasten.

Onze stuursystemen zijn dus in staat om in extreme omstandigheden goed te functioneren!

Ontwerpvrijheid

Ontwerpvrijheid

Door de compacte bouw hebben de stuur- en veersystemen weinig ruimte nodig en hoeft u geen concessies te doen aan uw ontwerp.

Complexe vraagstukken

Complexe vraagstukken

VSE beschikt over professionals op het gebied van: software, mechanica, elektronica, hydrauliek en voertuigtechniek. Wij zijn daarom in staat om optimaal mee te denken in de ontwikkeling van uw voertuig. Ook ontwikkelen wij onze producten volgens de laatste veiligheids- en ontwikkelingsnormen.

Maatwerk oplossing

Maatwerk oplossing

Of het nu gaat om een enkel voertuig, een kleine serie of u bent OEM’er: wij bieden optimale flexibiliteit, zowel technisch als organisatorisch. VSE is in staat vakkundig en efficiënt maatwerk te leveren voor kleine en grote aantallen. Natuurlijk bieden wij grote en kleine klanten optimale ondersteuning bij de inegratie in het product en/of productieproces.

LEES MEER >