Veersystemen

Veersystemen

VSE produceert en ontwikkelt hydro-pneumatische veersystemen voor trucks, bussen en speciale voertuigen. Het veersysteem vervangt de traditionele veerpakketten, luchtbalgen, schokdempers en stabilisatorstangen. Hierdoor realiseert ons veersysteem ontwerpvrijheid, kostenbesparing en duurzaamheid.

Intelligente technologie

Intelligente vering

Intelligente vering

De elektronisch geregelde hydraulische vering van VSE wordt toegepast in trucks, bussen en speciale voertuigen. Denk hierbij in eerste instantie aan truckchassis die ingezet worden in de zwaarst denkbare terreinomstandigheden.

De veersystemen van VSE komen goed tot zijn recht bij applicaties met een hoog zwaartepunt, gefixeerde laadvloerhoogte(s), zware inzet en speciale wensen op het gebied van vering en comfort.

Optimaal rijcomfort

Optimaal rijcomfort

De hydraulische cilinders dragen het gewicht van het voertuig, de vering wordt verzorgd door accumulatoren en de geïntegreerde schokdemperventielen verzorgen de demping.

Het resultaat is een veersysteem dat actief reageert op wisselende behoefte aan vering. Beladen, met deellast of onbeladen: de VSE veersystemen zorgen voor een optimaal rijcomfort, aslastverdeling en stabiliteit.

Ontwerpvrijheid

Ontwerpvrijheid

Door de compacte bouw heeft het veersysteem zeer weinig ruimte nodig, hierdoor ontstaat meer ontwerpvrijheid.

Extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden

De veersystemen bieden een aantal extra functies die een bijdrage leveren aan de doelmatigheid en het rendement van het transportmiddel. Het systeem is voorzien van een automatische hoogteregeling en een variabele laadvloerhoogte.

Ook is er de mogelijkheid waterpasdwarsregeling toe te passen, waarmee het voertuig automatisch genivelleerd kan worden alvorens de lading te kippen of een container af te zetten.

Meer dan alleen een oplossing

Uitstekende voertuigkennis

Uitstekende voertuigkennis

Binnen VSE is voertuigkennis ontzettend belangrijk. De mensen die bij VSE werken zijn hier dan ook op geselecteerd. Hierdoor zijn wij bij VSE in staat om optimaal mee te denken tijdens de ontwikkeling van een voertuig.

Elke truck, bus en elk speciaal voertuig heeft zijn eigen eisen, daarom worden de veersystemen voor u op maat gemaakt. VSE werkt met de nieuwste technologieën en omdat het veersysteem digitaal geregeld wordt is het klaar voor de toekomst!

Veersystemen

Hoe het werkt

Applicaties

trucks

trucks

Kom verder met uw truck! Breng moeilijk bereikbare locaties dichtbij

bussen

bussen

Haal de maximale ruimte uit uw ontwerp met onze compacte systemen 

specials

specials

Laat u niet beperken en kom samen met ons tot grensverleggende producten

trailers

trailers

Breng uw trailer op plaatsen die voorheen niet haalbaar waren