Stuursystemen voor speciaal transport

Stuursystemen voor speciaal transport

Heeft een speciale trailer ontworpen en zoekt u een partner die meedenkt over de beste stuuroplossing? VSE beschikt over kennis op het gebied van: software, mechanica, elektronica, hydrauliek en voertuigtechniek. Wij zijn dan ook in staat om mee te denken in de ontwikkeling van uw trailer. Onze elektronische stuursystemen zijn compact en geven u de optimale ontwerpvrijheid.

Contact

Voordelen

  • ErvaringErvaring

    Daag ons uit en profiteer van de ervaring van VSE met complexe vraagstukken

  • Uitstekende voertuigkennisUitstekende voertuigkennis

    Wij bieden kennis op basis van een unieke combinatie op het gebied van mechanica, hydrauliek, elektronica en voertuigtechniek

  • FlexibiliteitFlexibiliteit

    De systemen van VSE zijn compact en bieden daardoor flexibiliteit in het ontwerp van trailers

VSE Steering voor speciaal transport

Eigen ontwikkeling

Eigen ontwikkeling

De stuursystemen van VSE worden door VSE zelf ontwikkeld en geproduceerd. Omdat de VSE systemen zowel standaard als op maat te bestellen zijn kan het systeem in elke trailer worden geïntegreerd. VSE werkt met de nieuwste digitale technologieën en is klaar voor de toekomst!

Uitstekende voertuigkennis

Uitstekende voertuigkennis

VSE beschikt over professionals op het gebied van voertuigkennis, software, mechanica, elektronica en hydrauliek. VSE producten worden ontwikkeld volgens de meest recente veiligheids- en ontwikkelingsnormen. Wanneer nodig kan VSE ondersteuning bieden op het gebied van homologatie.

Hierdoor zijn wij bij VSE in staat om optimaal met u mee te denken bij de ontwikkeling van een trailer om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Maatwerk

Maatwerk

Of het nu gaat om een enkel voertuig, een kleine serie of u bent OEM’er: wij bieden optimale flexibiliteit, zowel technisch als organisatorisch. VSE is in staat vakkundig en efficiënt maatwerk te leveren voor kleine en grote aantallen. Natuurlijk bieden wij grote en kleine klanten optimale ondersteuning bij de integratie in het product en/of productieproces.

Producten

Contacten

Marek Horodyński

Marek Horodyński

Jochen Meyer

Jochen Meyer

Andrea Fermi

Andrea Fermi

Thierry De Wilde

Thierry De Wilde

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Bastiaan Bal

Bastiaan Bal

Speciaaltransport oplossingen

Oplossingen Oplossingen Oplossingen Oplossingen Oplossingen